[rev_slider alias="seo audit"]

De Cliënt

Onze cliënt was de grootste producent en distributeur van hun product op gebied van gezondheidsvoeding.

De Uitdaging

 
Onze cliënt had recentelijk een nieuwe website voor een compleet nieuw merk gelanceerd, maar had in zes maanden tijd nauwelijks enig verkeer. Ze waren op zoek naar een manier om de hoeveelheid bezoeken via alle kanalen op te drijven, op een natuurlijke wijze.

Wat Wij deden

 

 

SEO Audit
We begonnen naar hun website te kijken, om te zien of er specifieke voordelen waren die we konden gebruiken, of dat er technische problemen waren die indexeren in de war stuurden. We merkten dat heel wat pagina's 1) oude, irrelevante producten bevatten, 2) duplicaten van andere pagina's en 3) schaarse inhoud met weinig tot geen zoekwoorden hadden
 
Technische SEO
We ruimden de oude pagina's op, verwijderden ze waar nodig of leidden ze om naar nieuwe, gelijkaardige producten. We verbeterden de opbouw van de site, ruimden de URL's op om de website makkelijker door zoekmachines te laten begrijpen en indexeren.
 
Zoekwoordenonderzoek en Inhoudsontwikkeling
Vervolgens besloten we de schaarse inhoud en duplicaten aan te pakken. We voerden zoekwoordenonderzoek uit om te zien welke termen waardevol waren voor de cliënt voor de bestaande pagina's. Vervolgens creëerden we een plan en maakten we informatieve, sleutelwoord-gerichte inhoud aan tweemaal per week, dat de SEO prestaties van de website verbeterden en de naambekendheid van de cliënt vergrootten.
 
Link Building
Eens onze inhoud regelmatig aangemaakt werd, begonnen we onze nieuwe informatieve artikels te publiceren op sociale media, en contacteerden bloggers en geïnteresseerde partijen om de inhoud te delen en te linken.

 

SEO Europe
Na twee maanden van ons plan, begonnen we reeds verbetering te merken qua verkeer van zoekmachines, sociale media websites en andere websites. Na zes maanden waren de resultaten significant, en het aantal gegenereerde leads overtroffen de verwachtingen van onze cliënt.

  • 693% stijging van algemeen verkeer
  • 550% stijging van nieuwe bezoekers op de website
  • 436% stijging van conversies
Lees over onze SEO-diensten

Geïnteresseerd in onze SEO-diensten van hoge kwaliteit?

Vraag een gratis afspraak aan