Casusonderzoek: Zoekwoordenonderzoeksdiensten

Een voorbeeld van onze zoekwoorden onderzoek diensten

Vraag mijn Gratis Consultatie aan
SEO Keyword Research Services Tree

De Cliënt

Onze cliënt was een internationaal huisstijl- en verpakkingsontwerp bedrijf.

De Uitdaging

Onze cliënten wilden hun websites verbeteren om zo hun doelpubliek beter te bereiken. Ze hadden SEO en inhoudscampagnes ondernomen in het verleden, maar helaas had dit geen bijkomend verkeer opgeleverd.

Wat We Deden

Audit en Vragenlijst
We begonnen met onze cliënt grondig te interviewen om zo te weten te komen wat soort klant ze wilden aantrekken, welke campagnes ze reeds ondernomen hadden en wat er tot nu toe niet gelukt was. Vervolgens analyseerden we hun website om aan de gegevens van de vragenlijst toe te voegen, en maakten we een plaatje inzake waar we moesten op mikken.
Marktonderzoek en Inhoudsontwikkeling
Een goed idee van het doelpubliek dat onze cliënten wilden aanspreken, en het publiek dat ze al bereikten stond ons toe te focussen op gebieden met groot potentieel, dankzij sleutelwoordonderzoek en inhoud luistermiddelen. Zo ontwikkelden we grote gebieden van enorm potentieel, waar we sleutelwoordonderzoek-inhoud konden bij bedenken.
Zoekwoordenonderzoek en Inhoudsontwikkeling
Vervolgens finaliseerden we onze artikelonderwerpen en begonnen we met specifieker zoekwoordenonderzoek per artikel, om zo meer bezoeken per artikel te realiseren. We maakten inhoud aan dat aansloot bij onze strikte instructies om er zo voor te zorgen dat ze zo hoog mogelijk rangschikten.
Rapportage en Analyse
We keken het project dagelijks na en rapporteerden wekelijks om te zien of onze campagnes de juiste resultaten behaalden. We gebruikten de ontvangen data om onze campagnes lichtjes aan te passen waar nodig.

Resultaten

 

SEO Case Study Graph 2

 

 

 
Na het einde van de campagne zagen we een enorme toename in het aantal conversies, wat te wijten was aan het feit dat we inhoud hadden gecreëerd dat onze ideale klantenbasis aansprak. We bereikten:
• Een 505% toename in algemeen verkeer
• Een 452% toename in nieuwe bezoekers voor de website
• Een 322% toename in conversies