Contentsontwikkeling en Copywritingdiensten

Ontwikkel content waar u trots op kan zijn

 

Vraag mijn Gratis Consultatie aan
SEO Keyword Research Services Tree

Over Het Creëren Van Content

Doordat technologieën het alsmaar makkelijker maken om een hele hoop verschillende soorten visuele ervaringen op websites te produceren, is het nu meer dan ooit belangrijk dat u meer schrijft dan uitsluitend enkele omschrijvende woorden. Het gaat om het engageren van de mensen die uw website bezoeken, en ze een ervaring te geven die een positieve associatie met uw website en bedrijf zal creëren. Content is meer en meer een hulpmiddel om de gebruiker de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Dit betekent echter niet dat we geschreven content zomaar moeten vergeten. Grondige, goedgeschreven tekst is nog steeds de beste manier om uw SEO te helpen, aangezien het zowel bezoekers als zoekmachines aanspreekt.

Inclusief in ons Contentsontwikkelingsproces

 

Hieronder vindt u enkele zaken die wij verrichten als deel van ons contentsontwikkelingsproces. Klik op eender welk item om meer te weten te komen over wat het exact content.


Bepaal Doelpubliek

Om de juiste bezoekers naar uw website te brengen, moet u eerst weten wie deze bezoekers zijn. Het is belangrijk om een idee te krijgen van welk type mensen u idealiter naar uw website wilt lokken, zodat het zoekwoordonderzoek en content aangepast kan worden aan de behoeften van die zoekers. Een duurzame voedingswinkel zal waarschijnlijk blijer zijn om klanten aan te trekken die op zoek zijn naar een ‘biologische voedingswinkel’ dan simpelweg een ‘online voedingswinkel’. Dat is belangrijk omdat het betekent dat de bezoekers die naar de website komen relevanter zijn, ze zijn tevreden en daarom zullen ze ook converteren. Bovendien is het ook belangrijk omdat tegemoet komen aan de wensen van zoekers de beste strategie is om ervoor te zorgen dat Google u hoger rangschikt in de zoekresultaten.


Doelpubliekonderzoek en Analyse

Met een ruw idee van wie uw doelpubliek feitelijk is, kan u een beetje inzoomen en de zaken die ze bespreken op het Internet, in meer detail analyseren. Dit kan leiden tot het uitpluizen van fora, gerespecteerde nichewebsites opzoeken of kijken naar wat mensen net zeggen op sociale media. Het doel van deze stap is dat u een idee krijgt welke terminologie uw doelpubliek net gebruikt, de soorten vragen die ze stellen en hoe ze die stellen, zodat u content kan aanmaken die tegemoet komt aan de behoeften van deze mensen op een goeie manier.


Concurrentieonderzoek

In welke types van terminologie staat uw concurrentie reeds gerangschikt? Dat is de hamvraag die u gaat helpen content te genereren en zoekwoorden zal helpen vinden.


Bespreek en Ontwikkel de Contentstoon

Nu dat u een basisidee heeft inzake wat uw doelpubliek bespreekt en waar het naar zoekt, kan u de contentstoon van uw content beginnen creëren. Wij doen dit graag in samenspraak met onze cliënten zodat we een toon ontwikkelen die ook bij hun ideeën past.


Contentsvormen Creëren

Het is ook belangrijk om de types content die u wenst te creëren, goed kiest. Dit is omdat sommige contentsvormen beter passen bij sommige onderwerpen, of misschien differentieert een nieuwe contentsvorm u net van de concurrentie. Bijvoorbeeld, als u een trainingsvideo aanbiedt terwijl al uw concurrenten geschreven tekst aanbieden, heeft u een echte meerwaarde voorhanden, en dit wordt ook weergegeven in zoekopdrachten.


Content en SEO Richtlijnen

Wij hanteren strikte richtlijnen wanneer het aankomt op het aanmaken van content, dit zorgt ervoor dat hetgeen dat we produceren een grote impact heeft en van hoogwaardige kwaliteit is. Deze gedetailleerde regels gaan over hoeveel we schrijven, de beeldkwaliteit, gebruik van zoekwoorden, en heel wat meer. Onze methode garandeert het best mogelijke eindproduct.


Contentsaanmaak Schema

Wij bespreken een schema met onze cliënten en komen overeen hoeveel content er geproduceerd zal worden en in welke tijdsperiode. Dit zorgt ervoor dat we doelstellingen bereiken vanuit het perspectief van de klant, maar ook onze eigen doelstellingen, hetgeen ervoor zorgt dat we een maximum SEO potentieel bereiken.


Continue Contentsmonitoring

Wij denken dat het goed is een oogje in het zeil te houden inzake de impact van uw gecreëerde content, en hoe uw bezoekers ermee omgaan. Wij leveren regelmatige rapporten zodat onze cliënten de resultaten kunnen opvolgen.

Hoe Werkt Onze Contentsontwikkeling Dienst?

De bovenstaande stappen worden door ons uitgevoerd, en we hebben onze processen zodanig verfijnd dat het voor u zo makkelijk mogelijk is. Vooraleerst verzamelen we uw inpunt inzake initiële ideeën over doelpubliek en mogelijke zoektermen, en vervolgens voeren wij de overige stappen zelf uit. We proberen van in het begin zoveel mogelijk informatie van onze cliënt te krijgen, aangezien dit de resultaten heel wat verbetert.

 

 

 

Bewezen Resultaten

Neem een kijkje naar onze vorige projecten om te zien hoe wij te werk gaan.
 

Veel Gestelde Vragen over onze SEO Contentsontwikkeling Diensten

 

 

 
Wat is contentsmarketing?
 
Wat zorgt voor een goede contentsmarketing? 
Wij denken dat goede content neerkomt op het begrijpen van uw doelpubliek, hoe u met dat publiek wenst te communiceren, of hoe u met hen kan communiceren op een andere, betere manier dan uw concurrentie in het verleden. Dit vereist zowel onderzoek als creativiteit.
 
Waarom is contentsmarketing belangrijk?
Het is belangrijk omdat indien u wilt dat mensen uw website bereiken, er interactief mee omgaan en dan contact met u opnemen, u meer nodig heeft dan enkele lijntjes omschrijvende tekst. Een schaarse website wordt vandaag de dag afgestraft omdat iedereen reeds gewend is aan hoogwaardige gebruikerservaringen, een gebrek hieraan geeft een negatief signaal.
 
Is contentsmarketing niet langer relevant?
Integendeel!
 
Wat is contentsmarketing niet?
Letterlijk alles wat contentsmarketing niet is.
 
Hoe kan contentsmarketing verkoop verbeteren?
Goede content zorgt ervoor dat er een betere prestatie is qua SEO en Adwords, dit levert een goede gebruikerservaring en zal helpen om mensen te overtuigen dat ze best kiezen voor uw bedrijf, voor uw product of voor uw dienst.