Gratis 10-Punten SEO Audit

Ons team zal uw gratis websiteaudit voorbereiden en u in nagenoeg geen tijd een SEO rapport opsturen.

Wat is onze gratis SEO audit precies?

Omdat er al zoveel potentiële verbeteringspunten zijn in SEO, is het een uitstekend idee om goed te plannen en prioriteiten te stellen. Daarom bieden we een gratis website audit aan die de taken die dienen te gebeuren met uw website, herleidt naar de 10 belangrijkste. Wat u uiteindelijk krijgt, is een gratis SEO rapport dat de problemen die uw website heeft, in kaart brengt, u enkele voorbeelden toont van pagina’s die deze problemen hebben, en u aanbevelingen geeft hoe u deze problemen kunt oplossen.

Waarom is het gratis?

Er zijn enkele redenen waarom we een gratis SEO controle aanbieden. Eerst en vooral vinden we het een goeie manier om de kwaliteit van ons werk in de verf te zetten. We bieden onze SEO analyse gratis aan, en u kan meteen onze werkstandaard zien. Ten tweede is het belangrijk om iedereen op hetzelfde spoor te krijgen. We vertellen u enkele van de problemen die we opmerken bij uw website, wat u dan weer een idee geeft waar we net naar kijken wanneer we een SEO analyse uitvoeren. Wanneer de zaken die wij in de gratis SEO audit bespreken niet overeenstemmen met de zaken die u wilt verbeteren, geen probleem. Het is goed dat we dit duidelijk opmerkten vooraleer we een overeenkomst sloten. Tenslotte zit mensen helpen in ons bloed. Wij vinden namelijk dat gratis hulp aanbieden helpt met het bouwen van relaties en gemeenschappelijke partnerships.

Wat steken we in onze Gratis SEO Audit?

 
Meestal bevat het een mix aan technische aspecten, zowel van on-page als off-page, maar niet altijd! Dit is omdat de meeste websites kunnen verbeteren op alle vlakken, maar dat is niet noodzakelijk altijd het geval. Onze gratis SEO controle is niet even grondig als onze volledige SEO audit, maar het is wel van hoogwaardige kwaliteit en biedt u enkele goeie beginpunten om te bekijken.

Een voorbeeld van onze gratis SEO Audit

 
Hier vindt u een voorbeeld van het gratis SEO rapport dat we u afleveren. De nummers zijn expres onnauwkeurig in dit rapport – het dient uitsluitend als voorbeeld van hoe een rapport eruitziet. Click op het Pdf-bestand hieronder om verder te kijken.
Oneiricsearch.com_10 Point SEO Audit.pdf
 
Een voorbeeld: 
 

Krijg Uw Gratis SEO Audit