Over Ons

Iets over ons en wat ons drijft

 

Request More Information

De Hulpvaardige SEO-Onderneming

 

Onze filosofie is om zo behulpzaam mogelijk te zijn in alles wat we doen. Dat betekent dus onze klanten helpen om aan hun behoeften te voldoen, liefdadigheidsinstelling en non-profit organisaties te helpen op welke manier we maar kunnen, en elke andere organisatie te helpen die bij ons komt.

 Hoe Wij Liefdadigheidsinstelling En Non-Profit Organisaties Helpen

 
Wij zijn een sociaal verantwoordelijke SEO-onderneming. 10% van onze winst gaat naar liefdadigheidsorganisaties en non-profitorganisaties wiens doelen wij steunen en willen promoten. Zie onze pagina Sociale Verantwoordelijkheid voor een overzicht van de projecten en organisaties waaraan wij momenteel doneren.

 

Wij bieden ook kortingen aan voor SEO-diensten aan organisaties die voor goede doelen werken, en staan open om deze organisaties gratis adviezen te geven. Neem voor verdere vragen hierover contact met ons op.

Hoe Wij Onze Klanten Helpen

 

Wij helpen onze klanten door een eerlijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden zonder ooit de kwaliteit op te offeren. Wij werken volgens onze voornaamste waarden.

Eerlijkheid

 

De reden waarom eerlijkheid een van onze kernwaarden is, is dat met name in de SEO-wereld oneerlijkheid iedereen pijn doet. Er zijn veel SEO-bedrijven die misvattingen bevorderen, en hun klanten actief misleiden om een snelle winst te behalen. Het is bij SEO heel makkelijk en heel gebruikelijk om wonderen te beloven. Het zal de klant pijn doen wanneer hen wonderen zijn beloofd, en ze voor wonderen hebben betaald en dan geen resultaten zien. Het doet ook de SEO-industrie als een geheel pijn, omdat dit het wantrouwen tegen SEO als een praktijk bevordert, en degenen die misleid zijn aanzet om te concluderen dat SEO de moeite niet waard is. We zijn vanaf het begin altijd volkomen eerlijk, waardoor beide partijen vanaf het begin gelijkwaardig kunnen zijn. Dit leidt vervolgens ook tot vertrouwen en samenwerking, wat essentieel is om vooruit te komen bij het ontwikkelen van de juiste SEO-strategie voor onze klant.

Toewijding

 

Voor ons omvat toewijding een aantal aspecten van waarom we om te beginnen aan SEO doen en wat ons daarbij motiveert. Ten eerste nemen we werk op ons zodat we het goed kunnen doen. Een belangrijk en noodzakelijk onderdeel van het doen van alles is de drijfveer om er goed in te zijn en voor ons is dat alleen al lonend. Wij streven er dan ook naar om alles te doen dat in ons vermogen ligt om een project verder te helpen, en bovendien dat de resultaten uitzonderlijk zullen zijn. Ten tweede zien we enthousiasme als nog een essentieel aspect van elk streven. Door met enthousiasme en plezier te werken, zullen degenen die het werk doen tevreden zijn, en de resultaten dan komen gemakkelijk en natuurlijk. Tot slot zien wij toewijding als gelijkwaardig aan het succes van ons en van onze klanten.

Inzicht

 

SEO is nooit een standaard oplossing die iedereen past. Het vinden van de juiste weg om de zichtbaarheid van uw website te verbeteren, vereist inzicht dat alleen komt vanuit een diep begrip van hoe onze klanten, de organisatie of de website functioneert, en hoe zoekmachines functioneren. Het is voor ons heel belangrijk om eerst te luisteren naar uw situatie en uw expertise en ideeën te horen. Dat is waardevolle kennis die alleen u heeft. Van daaruit kunnen we beginnen met een plan dat gebruik maakt van uw sterke en unieke kansen, en dat u zal helpen het publiek te bereiken dat u wilt bereiken.