Linkbuilding en Bereik

Bouw de reputatie en zichtbaarheid van uw website op

 

Vraag mijn Gratis Consultatie aan
SEO Link Building Services

Over Linkbuilding

U hebt geweldige inhoud gecreëerd, het focust zich op de juiste zoekwoorden en uw site heeft geen technische problemen – allemaal fantastische verwezenlijkingen. Maar meestal is dat niet alles wat u nodig heeft om in zoekresultaten van uw gewenste zoekwoorden te staan. Dat is omdat SEO, naast inhoud, ook draait rond links. Eén van de belangrijkste factoren die beslissen welke website hoog rangschikt en welke laag, is de kwaliteit van de links die naar die website verwijzen. Dat is omdat de rangschikking van zoekmachines een editoriaal systeem is.
De hoofdmethode die zoekmachines gebruiken om te bepalen welke inhoud van editoriale waarde is, is kijken naar welke websites linken naar uw pagina’s. U vraagt zich misschien af waarom u geen links verkrijgt op natuurlijke wijze eens u algemeen goede inhoud hebt gecreëerd? Heel zelden gebeurt dit inderdaad op natuurlijke wijze zonder hulp, maar in het merendeel van de gevallen moet inhoud gepromoot worden en moet de aandacht van mensen (op een respectvolle manier) hierop gevestigd worden vooraleer het op een organische manier links krijgt. Daarom zijn bereik en promotie op sociale media zo belangrijk.

Inclusief in ons Linkbuilding en Bereik Proces

Hieronder vindt u enkele dingen terug die deel uitmaken van onze linkbuilding en bereik diensten. Klik op één van de punten om er meer te weten over te komen.


Bepaal Doelpubliek

Om de beste aanpak te kiezen voor linkbuilding, moet u eerst weten wie er waarschijnlijk uw inhoud wilt lezen, linken en delen. Dit betekent dat het voor ons erg belangrijk is te bespreken met onze cliënt wie ze denken dat de klanten die ze wensen te bereiken, zijn, alsook waar ze dit online bespreken (sociale media, fora, blogs). Hier beginnen we het linkbuilding proces mee, om zo later meer succes te garanderen.


Publieksonderzoek en Analyse

Eens we een algemeen idee hebben over het publiek dat we trachten te bereiken, moeten we wat onderzoek voeren naar de beste gebieden waar we op kunnen richten met onze campagnes. Dit houdt zoekwoordonderzoek in, sociale luisterprogramma’s en inhoudsdoelmiddelen, om zo te begrijpen welke gebieden het meeste potentieel vertonen en welke mensen we het best bereiken.


Concurrentieonderzoek

Het is ook een goed idee om de linkprofielen van uw concurrenten te bekijken, om zo te zien waar hun links vandaan komen. Ze hebben vaak links van websites die ook graag naar u zouden linken, maar waar u nog niet aan gedacht heeft. Dit kan makkelijk bereikt worden dankzij link-controle middelen, zoals Moz’s Opensite Explorer.


Analyseer de Links met het Meeste Potentieel

Eens we onze link analyses hebben uitgevoerd, hebben we een enorme lijst van potentiële websites die mogelijk naar uw website willen linken. Vervolgens moeten we beslissen welke de meest waardevolle sites zijn om te contacteren. Dit wordt gedaan door een heleboel factoren, zoals:

  • Domein Autoriteit – welke sites hebben de hoogste SEO rangschikking, en zullen daarom de meeste SEO rangschikking doorgeven aan uw website?
  • Relevantie – welke links zijn het relevantst voor onze website?
  • Collateraal – welke links hebben het potentieel om op hun beurt voor het meeste links te zorgen, of kunnen gebruikt worden als één groep?
  • Nog heel wat andere metrische opties


Promoot op Sociale Media om Doelpubliek te bereiken

Het wordt alsmaar belangrijker voor SEO om uw webpagina’s en artikels op sociale media te promoten, of het nu Twitter, Facebook, LinkedIn of andere sites zijn. Alhoewel het nog niet helemaal zeker is of sociaal delen een directe impact heeft op rangschikkingen, is het alvast duidelijk dat ze een indirecte impact hebben. Daarom promoten we graag inhoud op sociale media door middel van doelgerichte campagnes.


Bereik Doelpubliek

Eens we een lijst hebben van websites met het hoogtste potentieel, is het tijd om ze te bereiken. Er zijn heel wat ‘theorieën’ over hoe je best contact zoekt voor linkbuilding SEO, maar wij gebruiken uitsluitend met respectvolle, behulpzame emails en geen spam. Voor ons is dit de meest efficiënte manier, het leidt tot bouwrelaties en helpt de waarde van uw merk te promoten.


Kapotte Linkbuilding

Kapotte linkbuilding is een methode om te onderzoeken welke websites kapotte links hebben (i.e. ze bevatten hyperlinks die leiden tot pagina’s die niet langer bestaan) en dan inhoud van uw website aanraden om de oude link mee te vervangen. Deze methode is een win-win situatie voor beide partijen. De gecontacteerde webmaster heeft niet langer een kapotte link, en wij krijgen een link naar onze website.


Continue Link Monitoring

Wij monitoren uw linkprofiel op een continue basis om te zien wat werkt en waar we de meeste kwaliteitsvolle links van krijgen. Dit staat ons toe om onze strategie te updaten en een optimale impact te hebben. We kunnen ook link rapporten leveren op verzoek.

 

Hoe Werkt Onze Linkbuilding dienst?

 

De bovenstaande stappen maken deel uit van ons linkbuildingproces. Wij zoeken uit welke links de meeste waarde bieden voor uw website, en ontwikkelen vervolgens een plan om deze links op een makkelijke en natuurlijke wijze aan te trekken.

Linkbuilding en linkbereik is een proces waarin u uw reputatie in uw gemeenschap opbouwt, en samenwerken met mensen is steeds onze topprioriteit. Dit betekent dat onze processen steeds vriendelijk, open en respectvol zijn.

Bewezen Resultaten

Bekijk hier sommige van onze projecten om te kijken hoe wij tewerk gaan.

 

FAQ Over Onze SEO Linkbuilding Dienst

 

Wat is een link?

Wanneer SEO het over een link heeft, bedoelt men de hyperlink die een webpagina verbindt met een andere webpagina, zoals deze. Links maken verbindingen op het Wereldwijde Web en vormen één van de belangrijkste signalen voor zoekmachines aangaande de kwaliteit van een webpagina of website.

Wat is een backlink?

Een backlink wordt ook wel een externe link genoemd. Externe links zijn links naar uw website vanop een andere website, in tegenstelling tot interne links, waarbij een pagina van uw eigen website verwijst naar een andere pagina op uw website.

 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het proces waarbij meer externe links naar uw website verwijzen. Zoals hierboven reeds vermeld, vormen externe links een belangrijke manier waarop zoekmachines de kwaliteit van uw webpagina en website bepalen, en of ze u al dan niet hoger in de zoekresultaten indelen. Linkbuilding kan heel wat vormen aannemen, maar omvat zaken zoals het doorgeven van uw site naar directories, het bereiken van webmasters die gelijkaardige content aanbieden, en het promoten van uw webpagina’s op sociale media.

 

Waarom linkbuilding?

Zonder hoogwaardige links naar uw webpagina’s, zal het moeilijk zijn om goed te scoren voor de zoekwoorden die u wenst.

Hoe krijg je backlinks?

De veiligste manier om backlinks (externe links) te verkrijgen, is het aanmaken van content en deze te promoten. Mensen zijn in het algemeen geneigd om te linken naar hoogwaardige content.

 

Hoe creëer je relevante links?

Om relevante links op te bouwen, moet u uw gemeenschap en doelpubliek definiëren en vervolgens content aanmaken. De personen in uw gemeenschap zullen vanzelfsprekend willen linken aan gelijkaardige inhoudt, omdat deze relevant is voor hen.

 

Wat is een wederzijdse link?

Een wederzijdse link komt tot stand wanneer je met een andere webmaster overeenkomt dat je linkt naar elkaars website. Het wordt niet aangemoedigd, aangezien het tot strafmaten kan leiden wanneer het op een onnatuurlijke wijze gebeurt.