SEO Audit 

Elk aspect van uw website herbekeken voor verbeteringen

 

Vraag mijn Gratis Consultatie aan
SEO Audit Services Tree

Over SEO Audits

Of uw website spiksplinternieuw is of reeds jaren bestaat, er zijn waarschijnlijk enkele aspecten die verbetering vereisen vooraleer het optimaal kan functioneren. De reden daarvoor is dat het Internet een complexe plaats is, websites zijn complex en het vergt constant oplossen en aanpassen om een website de dingen die u wilt dat het doet, te laten doen. Misschien heeft u uw website enkele maanden geleden gelanceerd, maar tot nu toe nog geen enkele bezoeker gezien.
Of uw website spiksplinternieuw is of reeds jaren bestaat, er zijn waarschijnlijk enkele aspecten die verbetering vereisen vooraleer het optimaal kan functioneren. De reden daarvoor is dat het Internet een complexe plaats is, websites zijn complex en het vergt constant oplossen en aanpassen om een website de dingen die u wilt dat het doet, te laten doen. Misschien heeft u uw website enkele maanden geleden gelanceerd, maar tot nu toe nog geen enkele bezoeker gezien.

Inclusief in ons SEO Audit Proces

Inclusief in ons SEO Audit Proces


Interne Link Setup

Interne links zijn een belangrijke manier om te tonen welke pagina’s belangrijk zijn op uw website. Het opzetten van interne links helpt met het rangschikken van de pagina’s die u wilt rangschikken. Wij bekijken de set-up van uw links, en stellen gebieden voor waar verbeteringen mogelijk zijn.


Content (inclusief geschreven, beeld, video, etc.)

Wij analyseren de inhoud van uw website om te zien hoe goed het presteert. We bekijken zaken zoals woordenaantal, taalniveau, video, beeldmateriaal en andere media.


On-page SEO Elementen

On-page SEO refereert naar alle zaken die aangepast kunnen worden op de webpagina’s van uw site. Dit omvat dingen zoals web titels, meta omschrijvingen, links, headers, zoekwoorden en nog veel meer!


Technische SEO

Dit omvat alle SEO zaken die kunnen bekeken worden vanuit een technisch aspect. Het bevat ook zaken zoals een meta robots controle, canonieke URL’s, site architectuur en het controleren van HTTP statuscodes.


Kruipproblemen

Wij controleren of er problemen zijn die zoekmachines zullen verhinderen op uw website te ‘kruipen’ en te indexeren. Als zoekmachines uw website niet deftig kunnen indexeren, zal het niet in de zoekresultaten die u wilt, verschijnen.


Codeproblemen

Codeproblemen kunnen ook storing veroorzaken inzake het deftig bekruipen van uw site. Wij voeren een analyse uit om te zien of er gebieden zijn die verbeterd kunnen worden in verband met websitecodering.


URL Structuur

Goeie, nette URL’s helpen uw site mooi geïndexeerd te raken. Wij voeren een audit uit om te zien of uw URL’s aanpassingen nodig hebben.


Sitemap

We controleren om te zien of er een site map bestaat en ingezonden is, wat belangrijk is om zoekmachines te helpen de lay-out van uw website te begrijpen.


Sitesnelheid

De snelheid waarmee uw pagina’s laden is van grote invloed op de gebruikerservaring, en beïnvloedt ook hoe hoog uw pagina’s rangschikken in de zoekresultaten. Wij controleren de paginasnelheid en stellen verbeteringen voor waar nodig.


Sociale Signalen

Sociaal wordt alsmaar belangrijker voor zoekopdrachten. Wij verrichten een audit om de sociale aanwezigheid van uw website te bekijken en bieden oplossingen aan om dit aspect te verbeteren.

Hoe Werkt Onze SEO Auditdienst?

Wij voeren de bovenstaande stappen en meer uit nadat we uw inzicht over de website krijgen, en wat u graag wilt weten. We hebben zowel snelle als grondige opties. We kunnen ofwel uw SEO audit uitvoeren als een richtlijndocument dat u dan kunt implementeren, of we kunnen de nodige SEO veranderingen zelf implementeren.
Wij bieden ook een gratis 10-punten SEO audit aan; deze is niet zo grondig als onze volledige audit, maar loont toch zeker de moeite!

 

Bewezen Resultaten

Bekijk onze vorige projecten om te zien hoe we werken.

 

 

Veel Gestelde Vragen over onze SEO Auditdienst

 

 

Wat is een SEO audit?
Een SEO audit is een analyse van de website om te ontdekken hoe een site net werkt en waar er verbeteringen nodig heeft om meer bezoekers te genereren door behulp van zoekmachines.
Wat houdt een SEO audit net in?
Een SEO audit kan normaliter verdeeld worden in drie grote aspecten: technische SEO, on-page SEO en off-page SEO. De technische review bekijkt of uw website alle basiselementen bevat, of ze samen horen en deftig werken, welke noodzakelijk zijn voor zoekmachines om te begrijpen wat het is. Dit omvat het zoeken naar dode pagina’s (404’s), kijken of de sitestructuur logisch is, en ervoor zorgen dat zoekmachines de site juist kunnen bereiken, en nog veel meer. On-page SEO bekijkt de kenmerken van de webpagina’s zelf, inclusief de inhoud, zoekwoorddoelen en weergaveproblemen. Off-page SEO bekijkt de factoren die zich buiten de webpagina zelf bevinden, zoals welke websites naar uw website linken, uw sociale aanwezigheid en de autoriteit van de website.
Waarom een SEO audit uitvoeren?
Een SEO audit is de eerste stap naar het verbeteren van uw website, altijd. Als u de tijd niet neemt om de zwakke punten van uw website te herbekijken, kan u de juiste zaken niet verbeteren. Tegelijkertijd kan u heel wat kansen missen als u de sterke punten niet beschouwt. Een SEO audit helpt om uw doelstellingen in de juiste richting te duwen, zodat elke verbetering aan de site vergroot wordt.
Hoe lang duurt het om een SEO audit te verrichten?
Dit hangt af van de grootte van de website die u onderzoekt, en of het rapport snel of grondig moet zijn.