Zoekwoordonderzoeksdiensten

Verbind uw website met de zoekers die het willen vinden

 

Vraag mijn Gratis Consultatie aan
SEO Keyword Research Services Tree

Over Zoekwoordonderzoek

Elke dag typen miljoenen mensen woordparen in Google’s zoektermbalk met de hoop dat ze zo naar de plaats die hun probleem zal oplossen, geleid worden. Ze zijn op zoek om iets te leren, om iets te kopen, om geamuseerd te worden, samen met een ontelbaar nummer andere behoeften. Desondanks het feit dat ze het nog niet weten, kunnen een heleboel van deze mensen hun problemen mogelijk opgelost raken dankzij uw website. Maar tot nu toe is er nog geen manier om hun probleem te verbinden met uw oplossing.
Dat is waarom grondig zoekwoordonderzoek en doelzoekwoorden zo belangrijk zijn als u gevonden wilt worden door diegenen die u een oplossing kunt bieden. Zoekwoordonderzoek staat u toe om te begrijpen wat uw potentiële bezoekers in Google typen, en bijgevolg kan u inhoud beginnen creëren die met hun zoekopdracht overeenstemt. Omdat u uw inhoud ontworpen heeft om bepaalde zoektermen te bevatten, zullen uw webpagina’s vervolgens beginnen opdagen in de zoekresultaten wanneer zoekers deze termen intypen.

Inclusief in ons Zoekwoordonderzoek Proces

Hieronder vindt u enkele zaken terug die wij uitvoeren als deel van onze zoekwoordonderzoeksdienst. Klik op één van de onderstaande items om meer te weten te komen over wat het precies inhoudt.


Bepaal Doelpubliek

Om de juiste bezoekers naar uw website te brengen, moet u eerst weten wie deze bezoekers zijn. Het is belangrijk om een idee te krijgen van welk type mensen u idealiter naar uw website wilt lokken, zodat het zoekwoordonderzoek en inhoud aangepast kan worden aan de behoeften van die zoekers. Een duurzame voedingswinkel zal waarschijnlijk blijer zijn om klanten aan te trekken die op zoek zijn naar een ‘biologische voedingswinkel’ dan simpelweg een ‘online voedingswinkel’. Dat is belangrijk omdat het betekent dat de bezoekers die naar de website komen relevanter zijn, ze zijn tevreden en daarom zullen ze ook converteren. Bovendien is het ook belangrijk omdat tegemoet komen aan de wensen van zoekers de beste strategie is om ervoor te zorgen dat Google u hoger rangschikt in de zoekresultaten.


Doelpubliek Onderzoek en Analyse

Met een ruw idee van wie uw doelpubliek feitelijk is, kan u een beetje inzoomen en de zaken die ze bespreken op het Internet, in meer detail analyseren. Dit kan leiden tot het uitpluizen van fora, gerespecteerde nichewebsites opzoeken of kijken naar wat mensen net zeggen op sociale media. Het doel van deze stap is dat u een idee krijgt welke terminologie uw doelpubliek net gebruikt, de soorten vragen die ze stellen en hoe ze die stellen, zodat u inhoud kan aanmaken die tegemoet komt aan de behoeften van deze mensen op een goeie manier.


Concurrentieonderzoek

In welke types van terminologie staat uw concurrentie reeds gerangschikt? Dat is de hamvraag die u gaat helpen inhoud te genereren en zoekwoorden zal helpen vinden.


Zoekwoord Brainstorm

Nu dat u een basisidee heeft over wat uw doelpubliek bespreekt en waar het naar zoekt, kan u deze termen nemen en ze uitbreiden. Dit omvat simpelweg brainstormen, maar ook het gebruik van zoekwoordmiddelen om terminologie en zinnen te genereren waar u normaliter niet aan gedacht zou hebben.


Zoekwoord Zoekvolume en Moeilijkheidsanalyse

Met uw lijst van duizenden zoekwoorden is het vervolgens tijd om te bepalen welke de belangrijkste zijn. Dit wordt bereikt door een beslissing te nemen inzake drie dingen. Eerst en vooral moeten ze relevant zijn voor u; ze moeten de mensen die u op de website wilt, aanbrengen. Ten tweede moeten ze een (relatief) hoog volume hebben. Ten derde moet de moeilijkheid om te rangschikken afgewogen worden tegen hoeveel tijd en middelen u wilt inzetten om voor deze zoekwoorden te rangschikken. Deze stappen kunnen bereikt worden door een combinatie van vastberadenheid, het controleren van zoekwoorden en het gebruik van SEO hulpmiddelen.


Longtail Zoekwoorddoelstellingen

Het is niet alleen belangrijk om te proberen hoog te scoren inzake de rangschikking voor zoekwoorden waar iedereen naar zoekt. Het is ook belangrijk om te rangschikken voor bepaalde zoekopdrachten die minder vaak voorkomen. Dit kan bereikt worden door zorgvuldig zoekwoordonderzoek en goedgeschreven inhoud dat synoniemen en een uitgebreide woordenschat bevat.


Lokaal Zoekwoorddoelstellingen

Bovendien is het tevens een goed idee om uw lokale zoekwoorddoelstellingen te scheiden en vervolgens tijd doorbrengen door erop te focussen. Deze termen kunnen termen zijn waar uitsluitend op gezocht wordt in uw stad of regio. Vaak zijn deze hoog-converterende termen en zijn ze minder concurrerend.


Continue Zoekwoordmonitoring

Het is een goed idee om een overzicht te houden van alle zoekwoorden waar op u focust en om deze in kaart te brengen bij de pagina’s waar ze voor bedoeld zijn. Vervolgens moet u de belangrijkste maten voor deze pagina’s opsommen zodat u een goed idee heeft van de belangrijkste aandachtspunten. Het staat u toe om de nieuwe zoekwoorden bij te houden die u rangschikt, waar u nog niet eerder aan gedacht had.

Hoe Werkt Onze Zoekwoordonderzoeksdienst?

Alle bovenstaande stappen zullen door ons ondernomen worden, en we hebben onze processen zodanig verfijnd dat het voor u zo makkelijk mogelijk is. Eerst verkrijgen we uw input inzake de initiële ideeën over doelpubliek en mogelijke zoektermen, vervolgens voeren wij alle andere stappen uit.
Aan het einde van onze grondige zoekwoordonderzoeksdienst genereren we een zoekwoord-naar-pagina plan dat duidelijk aantoont welke zoekwoorden een focus moeten krijgen op welke pagina. Vervolgens creëren we de inhoud voor deze pagina’s terwijl we gebruik maken van deze zoekwoorden.

 

Bewezen Resultaten

Neem een kijkje naar onze vorige projecten om te zien hoe we werken.

 

 

Veel Gestelde Vragen over onze SEO Zoekwoordonderzoeksdienst

 

 

Wat is een zoekwoord?
Een zoekwoord is een woord of een zin dat door iemand in de zoektermbalk wordt ingetypt. Het kan een enkel woord zijn, een uitdrukking of simpelweg een lange lijst van losjes verbonden woorden. “Wat is dat liedje dat duh duh duh duhduh duh gaat?” (Dat hebben we allemaal al wel eens ingegeven.) kan ook een zoekwoord zijn, zolang het maar iets is waar naar gezocht wordt.
Wat is een zoekwoordonderzoeksrapport?
Een zoekwoordonderzoeksrapport combineert de hierboven vermeldde stappen en presenteert het in een rapport dat makkelijk te lezen is. U kan dit rapport vervolgens gebruiken om inhoud op uw webpagina’s te optimaliseren.
Waarom zoekwoordonderzoek verrichten?
Zoekwoordonderzoek is noodzakelijk wanneer u meer bezoekers naar uw website wilt leiden. Door te begrijpen waar mensen naar zoeken, kan u inhoud schrijven die tegemoet komt aan hun behoeften, wat beide partijen helpt. U heeft een antwoord op een vraag, u moet gewoon weten wat de vraag is om er correct op te kunnen antwoorden.
Wat is het verschil tussen SEO en PPC zoekwoordonderzoek?
SEO zoekwoordonderzoek wordt gedaan door te rangschikken voor natuurlijke resultaten, terwijl PPC gebeurt door waardevolle zoekwoorden te kiezen voor betaalde zoekreclames. Ze volgen verschillende processen, aangezien goede zoekwoorden voor PPC niet noodzakelijk goede zoekwoorden zijn voor SEO.
Hoelang duurt het om een zoekwoordanalyse te verrichten?
Dit hangt af van de hoeveelheid pagina’s waar u onderzoek voor doet, de industrie waar u in werkt en hoe gedetailleerd u de analyse wilt.
Wat is een zoekwoord map?
Een zoekwoord map linkt uw webpagina’s aan specifieke zoekwoorden door gebruik van een tabel of een spreadsheet, om zo een overzicht te krijgen van welke zoekwoorden de focus zijn van elke pagina. Het is een zeer handige methode om een duidelijk zicht te krijgen op uw strategie voor elke pagina.
Wat is longtail zoekwoordonderzoek?
Longtail zoekwoordonderzoek baseert zich op het focussen van mindergezochte termen die normaliter meer worden bevatten en specifieker zijn om zo meer inhoud te creëren voor deze termen. Ze zijn in het algemeen makkelijker om voor te rangschikken, maar ze worden minder opgezocht.