Over Ons

Oneiric Search: het servicegerichte SEO bedrijf

Onze filosofie is om zo servicegericht mogelijk te zijn in alles wat we doen. Dit vertaalt zich in: het helpen van onze klanten bij het bereiken van hun doelen, het helpen van goede doelen en non-profit organisaties en een luisterend oor bieden aan alle organisaties die ons benaderen.

 • Hoe wij goede doelen en non-profits helpen
 • Wij van Oneiric Search nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheden serieus. Daarom doneren wij 10 procent van onze winst aan goede doelen en non-profits die onze waarden vertegenwoordigen. Een overzicht hiervan kan op onze Sociale Verantwoordelijkheid– pagina gevonden worden.

  Wij bieden lagere tarieven aan voor dit soort organisaties en staan open voor het geven van gratis advies. Neem hiervoor contact met ons op.

  over Oneiricsearch

 • Hoe wij onze klanten helpen
 • Wij helpen onze klanten door hun een eerlijke, transparante service van hoogstaande kwaliteit te leveren. Wij werken volgens onze, hieronder beschreven, waarden.

 • Eerlijkheid
 • Eerlijkheid is, vooral in de SEO wereld, extreem belangrijk aangezien een tekort daaraan iedereen schade berokkent. Er zijn veel ‘SEO‘ bedrijven die hun klanten misleiden en zo misverstanden de wereld in helpen. Het is heel makkelijk en het gebeurt (helaas) heel vaak in SEO dat er miraculeuze resultaten worden beloofd. Dit is schadelijk voor de klant aangezien die niet datgene krijgt waarvoor betaald werd. Het is ook schadelijk voor de SEO industrie in het geheel, aangezien deze in diskrediet wordt gebracht en in de ogen van de gedupeerde geen waarde toevoegt. Wij willen een langdurige relatie van wederzijds vertrouwen opbouwen met onze klanten en zijn daarom ook compleet eerlijk en transparant. Vertrouwen, informatie uitwisseling en coöperatie zijn essentieel voor het ontwikkelen van de beste SEO strategie.

 • Bedrijvigheid
 • Onder bedrijvigheid verstaan wij een aantal aspecten die ons motiveren en die de redenen zijn waarom wij SEO doen. Eén van die aspecten is de intrinsieke drive om goed te zijn in wat je doet. Goed werk verrichten is an sich al lonend. Ons streven is dan ook om al het mogelijke te doen om projecten goed op weg te helpen en richting exceptionele resultaten te leiden.

  Het tweede aspect is enthousiasme, een essentieel onderdeel voor het bereiken van ieder doel. Als men het werk met enthousiasme en plezier doet dan worden resultaten op natuurlijke en gemakkelijke wijze bereikt.

  Het laatste aspect is toewijding. Toewijding, gecombineerd met enthousiasme en de drive om goed werk te verrichten, is het recept voor het succes van ons en onze klanten.

 • Inzicht
 • SEO is voor ieder bedrijf een ander vraagstuk. De juiste manier vinden om de zichtbaarheid van jouw website te vergroten vergt inzicht. Om tot dit inzicht te komen moeten wij ons verdiepen in hoe jouw bedrijf werkt, hoe die specifieke markt werkt en hoe zoekmachines werken. Het is dan ook noodzakelijk dat wij eerst een idee krijgen van je specifieke situatie en luisteren naar je expertise en ideeën. Dit is kennis van onschatbare waarde die alleen jij hebt. Hierna kunnen wij beginnen met het ontwikkelen van een plan dat het allerbeste uit jouw sterke punten haalt en optimaal gebruik maakt van jouw mogelijkheden. Hiermee zal je het gewenste publiek kunnen bereiken.

 • Denk je dat wij jouw bedrijf op enige manier vooruit kunnen helpen?

 • NEEM CONTACT OP